tiistai 28. toukokuuta 2013

Unelmamatka osa 2


Perjantai päivä vierähti mukavasti Ledreborg Slot livstilssmessuilla, paikalla olimme jo hyvissäajoin ennen messujen alkamista ja pääsimmekin ensimmäisten joukossa porttien sisäpuolelle. Taas sitä oltiin ihan ihmeissäämme että minkälaiseen paratiisiin sitä oikein onkaan päästy, mahtava linnanpuisto täynnä toinen toistaan upeampia puoteja. Kaikki oli niin kauniisti laitettu esille että muuta ei voinut kun huokailla ihastuksesta. Vaikka ihmisiä oli liikkeellä paljon, tungosta ei muodostunut mihinkään.
Portilta olisi saanut vuokrata pienen kärryn johon aarteet olisi voinut kerätä päivän aikana, jonoa kertyi heti ja hetken siinä seistessämme päätimme että kyllä me saamme kannettua ostoksemme, ja saimmehan me mutta tiukkaa teki. ;) Suurimmat ostoksemme saivatkin jäädä mukavien puodinpitäjien hellään huomaan kunnes päivän päätteeksi kävimme ne keräämässä talteen.
Räpsin messuiltakin valtavat määrät kuvia: Päivän päätteeksi kertyi melkoinen kasa matkalaisten aarteita portin pieleen odotellessamme bussin saapumista. Kaikelle löytyi kyllä tilaa bussista!

Messujen jälkeen lähdimme ajelemaan kohti ruotsia ja seuraavaa ihanaa puotia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti