maanantai 6. helmikuuta 2012

Ei pöllömpää!


Meillä asuu eräs joka on aina kaikenlaista pientä remonttia vastaan, kuten tälläkin kertaa. Päätin kuitenkin että teen sen sitten yksin, nimittäin meidän pikku eteisen seinien maalaamisen. Aiemmin seinillä oli aika tylsän näköistä sinistä tapettia ja boordi keskellä seinää, näin on ihan hyvä jutuista huolimatta revin vanhan tapetin pois ja sutaisin valkosta maalia tilalle.  Nyt on paljon hienompi ja valoisampi ja... ja vaikka mitä.
Kauan sitten jonkun sisustusliikkeen alesta hankkimani harmaan vihreä naulakkokin löysi lopulta paikkansa, sopii just eikä melkein tuohon pikku eteiseen. EI miksikään vaatenaulakoksi vaan ihan koristeeksi.Netissä surffatessa löytyy hienoja blogeja ja ideoita ja eräänä päivänä sitten osuin tähän ihanaan blogiin, sitä selatessani huomasin että blogin pitäjä on tehnyt pari ihanaa kirjaa jotka on pakko saada omaksi. Kirjat oli tilattava Hollannista asti ja toimitus kesti vajaan viikon. Talvisemmassa kirjassa on kaikenlaisia talvi ja joulu juttuja värkättäväksi ja siinä kesäisessä ihania perhosia ja ruusuja.
 Pikkuisen muunneltuna tein kirjan ohjeen mukaan pöllö taulun jonka ripustin naulakkoon, kevääksi ja kesäksi tulossa sitten jotain muuta.


1 kommentti:

  1. Oi, ihana ja varmastikin kiva eteinen! Pöllö-taulu on kovin suloinen <3

    VastaaPoista