sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Mukava päivä saaristossaTeimme Siirisofian kanssa mukavan retken saaristoon. Sääkin suosi meitä, oli ihanan aurinkoinen syyspäivä. Kohteemme oli Korppoo ja siellä ihana sisustuspuoti Amalias hem, lauantaina Korppoossa oli myös Mikkelin markkinat jotka olivat saaneet ihmiset liikkeelle.
Kaupan tädin luvalla napsin muutaman kuvankin puodista.

Tietenkin matkalaisille tuli nälkäkin ja piti löytää mukava paikka josta saisi jotain purtavaa. Muutama paikka oli jo sulkenut ovensa sesongin päätyttyä tai sitten ruokalista ei miellyttänyt. Lopulta löysimme Nauvosta ihanan Martan joka toimii majatalona ja kahvilana. Marttakin oli oikeastaan jo siirtynyt talviaikaan ja toimi enää vain tilausravintolana mutta mukava omistaja rouva lupasi kyllä ruokkia meidätkin. Hän loihti tuossa tuokiossa raikkaan salaatin ja jälkiruokaakin löytyi.
Näin hienoa palvelua harvoin saa, ja puitteetkin oli mitä ihanimmat!
Martta saa meidät kyllä uudestaankin vierailulle!Illalla kotona aloin miettimään mitä laittaisin Amalias hemistä ostamaani jalalliseen ruukkuun, kunnes muistin että pihalla kasvaa nukkapähkämöä josta saisi tehtyä hienon pallon.
Liimasin styrox pallon päälle ihana samettisia nukkapähkämön lehtiä.
Korppoosta meille kotiin matkasi myös pieni suloinen madonna jota ihastelin jo edellisellä vierailulla Amalias hemiin.
1 kommentti:

  1. Juu, kivaa oli ja palvelu ihan parasta. Kiitos mukavasta matkaseurasta ja sitten taas uusia suunnitelmia :)

    VastaaPoista