maanantai 6. syyskuuta 2010

Mukavaa syksyä!


Meidän "kylän" maajussit ovat niin reiluja että ovat asukkaiden iloksi kylväneet auringonkukkia pienelle pellolle, sieltä saa itselleen käydä poimimassa kukkia. Koiran kanssa olin kävelyllä ja pitihän sieltä pellolta muutama kukka saada kotiinkin.


Olen usein haaveillut että osaisin virkata jonkunnäköisen liinan, ainoa liina jonka olen tehnyt on koulussa käsityötunnilla värkätty tekele jota kyllä ei parhaallakaan tahdolla voinut liinaksi kutsua.
Nyt kuitenkin otin härkää sarvista ja kävin kirjastosta lainaamassa pinon virkkauskirjoja ja muutaman epäonnistuneen tekeleen jälkeen sain tehtyä jopa ihan kivoja pikkuliinoja. Nämä pikkuset valmistuvat ihan kohtalaisessa ajassakin ja kun malli on tarpeeksi yksinkertainen samalla voi katsella vaikka telkkua. Nyt vaan harjoittelemaan lisää ja ehkä joskus uskaltaudun tekemään isommankin liinan omaan kotiin. Nämä pienet menevät siis nukkekotiini ja mahdollisesti johonkin muuhunkin projektiin. Kaikenlaisia pikku askarteluja on mielessä, jonkun pitäisi vaan toteuttaa ne. =)


Jokunen viikko sitten votin kivan palkinnon Meripumpulin blogissa, sain pinon kivoja kankaita tilkkuiluun ja pussillisen pieniä ruusuja ja rusetteja.
Kankaita ei ole koskaan liikaa! =)

2 kommenttia:

 1. Onnea Maisa,
  Onnetar nosti sinun arpalippusi Resteam Oy:n
  syyskuun arvonnassa blogissamme kauniitkodit.blogspot.com sivuilla.
  Odottelemme osoitetietojasi Love-laukun postitusta varten.
  terveisin Kaupan Täti

  VastaaPoista
 2. Täälläpä arpaonni suosii! =)
  Kävin kurkkimassa ihania
  töitäsi ja kuviasi. Ihanaa
  syksyä Vaahteramäkeen!

  VastaaPoista