sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kesäkeittiöprojekti etenee

Meidän iskä on ollut ahkerana viimeaikoina, kesäkeittiö alkaa pikkuhiljaa muistuttamaan jotain. Tänään on asennettu huopakatto, minäkin olin vähän auttamassa vaikka onkin korkeanpaikan kammo.
Sisäkatto vaatii vielä yhden maalikerroksen niin että naulat peittyvät.
Sisällä kaikki on vielä pahasti kesken, seiniin tulee panelia jotka maalataan valkoiseksi. Töitä on paljon ennenkuin pääsemme sinne kokkailemaan. Puitakin pitää ympäriltä kaataa lisää niin tulee oikein valoisaa.


Hienot pariovet löytyi liikkeestä joka myy vanhoista taloista purettuja ovia ja ikkunoita. Ovet on hiottu ja maalattu ja odottavat paikalleen asennusta.
Sitten ne pakolliset kukka kuvat!

Koskaan en ole nähnytkään ruusua joka kestäisi muutamaa päivää kauemmin, usein alkavat nuokkua melkein heti. Meidän neiti sai tämän ruusun kolme viikkoa sitten samana päivänä kun koulu loppui ja vieläkin on saman näköinen kun silloin, ei merkkiäkään lakastumisesta.


Perjantaina piipahdimme Ikeassa ja siinä tekokukkien vieressä oli ihanan näköisiä vaaleanpunaisia pioneja. Sekä neiti että minä olimme heti koskettamassa kukkia ja yhteen ääneen huudahdimme että ne ovat aitoja, luulimme siis että olivat kangaskukkia. Pakkohan niitä oli kimppu kotiin viedä, omalta pihalta kun ei raaski maljakkoon ottaa. Toivottavasti nämäkin jaksavat ihastuttaa meitä yhtä kauan kun tuo ruusu.


Omalla pihalla kukkii nyt juhannuspioni jonka alun olen saanut vanhan maalaistalon pihapiiristä.

1 kommentti:

  1. Teidän kesäkeittiöstä tulee varasti hieno ja sinne menevä, roikkuva koriste on yksinkertaisuudessaan tosi ovela =o) t:Hanna

    VastaaPoista