sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Mökillä

Viikonloppuna piipahdimme päiväreissulla mökillä. Tarkoitus oli tehdä siellä pientä remonttia mutta sinne päästyämme huomasimme että kaikki tarvikkeet jäivät kotiin, niinpä teimme tupatarkastuksen ja söimme eväät. Kotona oli pientä touhua kun pakkasimme Leo koiraa ja sen tarvikkeita autoon että kaikki muu unohtui.
Mökin pihapiiristä löytyi kauniita luonnonkukkia joita keräsin kranssia varten, kissankellot ja lehdokit oli niin kauniita että ne saivat jäädä paikoilleen.

Leon toinen autoajelu, ensin vähän jännitti mutta loppumatka menikin nukkuessa.

3 kommenttia:

 1. Voi että miten suloinen pentu! =) Ihan tässä tulee pentukuume itsellekin - tai no, kyllä kai sellainen on lähes koko ajan... Mitenkäs teillä muuten on mennyt pennun kanssa?

  VastaaPoista
 2. Suloinen koiruli!
  Täällä ei ole pentukuumetta, kun tuoreessa muistissa vieläkin viiden vuoden takainen aika..
  Onneksi koira on jo vähän viisaampi ;)

  VastaaPoista
 3. Pennun kanssa on mennyt ihan kivasti jos ei lasketa pissa ja kakka vahinkoja, mattopyykkiä, tuhottuja kukkia, valvottuja öitä jne. No, nämä kaikki kyllä unohtuu kun näkee iloisen hännänheiluttajan tulevan vauhdilla luo vaikka välillä tuntuu että sitä vauhtia on vähän liikaakin. On se niin suloinen poika, pois ei anneta! Kissakin alkaa jo sopeutumaan ja on utelias uudesta kaverista vaikkakin pienen matkan päästä, vielä ei uskalla tulla liian lähelle.
  Maisa

  VastaaPoista