perjantai 29. toukokuuta 2009

Aloitus

Tällä viikolla olen siivonnut parveketta ja vähän on tullut jo kesäkukkiakin istutettua. Kesäkukkine väri on tänävuonna vahvasti valkoinen höystettynä hempeän lilalla ja mahdollisesti myöhemmin vaaleanpunaisella. Ninni pupukin pääsi aurinkoisen ja lämpimän sään kunniaksi haistelemaan ulkoilmaa ja näytti nauttivan siitä. Muratit olivat hetken vaarassa kun neiti yritti haukata ne suuhunsa mutta ne pelastettiin äkkiä pois aina nälkäisen pupun tieltä.Jatkan bloggaamista täällä, vanhan blogin päivitykset ovat viime aikoina jääneet aika vähiin ja blogista on vuosien kuluessa tullut vähän sekava. Kirjoittelen täälläkin harrastuksistani eli erilaisista käsitöistä, puutarhanhoidosta ja muista mielenkiintoni kohteista jotka näyttävät vaihtelevan vuodenaikojen ja mielialan mukaan. Kesämökin sisustusta olen aloittanut uusimaan ja uuden ihanan kesäkeittiön rakennuslupaparerit on vetämässä. Eli näistäkin on luvassa raporttia.
Harrastuksiini kuuluu myös nukkekodit ja niiden sisustaminen, niitä voi käydä kurkkimassa erillisessä nukkis blogissani. Tosin juttua niistäkin voi joskus eksyä myös tänne.
Blogin nimeä mietin jonkin aikaa ja päädyin Vaahteramäen Maisaan, kirjoittelen nimimerkillä Maisa ja tonttimme nimi on Vaahteramäki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti